С П И С Ъ К НА ДОПУСНАТИТЕ ДО ВТОРИ ЕТАП КАНДИДАТИ ЗА УЧАСТИЕ В КОНКУРС ЗА МЕДИЦИНСКИ СПЕЦИАЛИСТИ В ЗДРАВНИТЕ КАБИНЕТИ НА УЧИЛИЩАТА, ОБЯВЕН ОТ ОБЩИНА ДОБРИЧКА

28.10.2013  

С П И С Ъ К

НА ДОПУСНАТИТЕ ДО ВТОРИ ЕТАП КАНДИДАТИ ЗА УЧАСТИЕ В КОНКУРС ЗА МЕДИЦИНСКИ СПЕЦИАЛИСТИ В ЗДРАВНИТЕ КАБИНЕТИ НА УЧИЛИЩАТА, ОБЯВЕН ОТ ОБЩИНА ДОБРИЧКА

 

1. Женя Симеонова Георгиева - документите са в съответствие с изискванията, допуска се до участие във втори етап на конкурса.

2. Бойка Кирова Димитрова - документите са в съответствие с изискванията, допуска се до участие във втори етап на конкурса.

3. Мима Иванова Митева - документите са в съответствие с изискванията, допуска се до участие във втори етап на конкурса.

4.Анка Атанасова Велковска - документите са в съответствие с изискванията, допуска се до участие във втори етап на конкурса.

5. Гинка Георгиева Кирова - документите са в съответствие с изискванията, допуска се до участие във втори етап на конкурса.

 

 

Интервюто с допуснатите до Вторият етап от подбора за медицински специалисти в здравните кабинети на училищата ще се проведе на 31.10.2013 г. (четвъртък) от 14,30 часа, в стая №102 на Община Добричка, ул."Независимост", №20, гр. Добрич.

предишна
 • Стожер
  22° C
  лека мъгла
 • Победа
  22° C
  лека мъгла
 • Карапелит
  22° C
  лека мъгла
 • Овчарово
  22° C
  лека мъгла
 • Ведрина
  22° C
  лека мъгла
следваща
#
#
Нагоре