Поздравителен адрес от Кмета на община Добричка по повод 15-ти Септември - първи учебен ден

15.09.2017

                                          

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС


      УВАЖАЕМИ ДЕЦА И УЧЕНИЦИ,

      УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,

      УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,


      Днес е 15 септември. Най-вълнуващият празник за българското училище. Първият учебен ден е много специален празник за всеки от нас, защото е символ на почитта на българина към знанието и образованието. Празник, който съчетава приемствеността между поколенията, традициите и надеждата за бъдещето. И тази есен училищните врати се отварят празнично, за да посрещнат малките и големи ученици, учителите и всички които изпращат с благопожелание за добро начало своите деца и внуци.

    Уважаеми учители, обръщам се към Вас с особено вълнение, защото да си учител е не само професия, а истинско призвание,на което сте се отдали с цялото си сърце и душа! Приемете най-искрени пожелания за здраве, сила на духа и воля за нови успехи. Съхранявайте Вашия професионализъм, съчетан с мъдрост, доброта и търпение и не се уморявайте да вървите по пътя на духовността с памет към тези, които са го извървели преди нас и с доверие към идващите след нас!

    Уважаеми родители, всички ние искаме нашите деца да растат щастливи, да бъдат спокойни, уважавани, да се чувстват защитени в училище и у дома. Само с обединени усилия с учителите на децата Ви, с Вашата подкрепа, разбиране и ангажираност, може да успеем в трудната задача да помогнем на един малък човек да стане личност.

     Уважаеми ученици, нека първият звънец възвести началото на една успешна нова учебна година, която да Ви даде нови знания и успехи, нови приятелства и интересни занимания.


       ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН!


15.09.2017 г.                                                                      С уважение,

                                                                                               инж. ТОШКО ПЕТКОВ                                                                        

                                                                                              Кмет на община ДобричкаНамаляване на административната и регулатоната тежест
Към началото на страницата