Втори общински спортен празник в Община Добричка

29.04.2017
Вторият етап от Общинския спортен празник „Да спортуваме заедно” 2017 на Добричка община ще се проведе днес от 9:30 часа на стадиона в с. Карапелит.
Втори общински спортен празник в Община Добричка

Вторият етап от Общинския спортен празник „Да спортуваме заедно” 2017 на Добричка община ще се проведе днес от 9:30 часа на стадиона в  с. Карапелит. Ученици ще мерят сили в спортните дисциплини Волейбол, Тенис на маса, Шах и Лека атлетика. Участие ще вземат училищата от селата Хитово, Смолница, Победа, Карапелит, Стожер, Овчарово, Житница, Стефаново, Ловчанци и Дончево.  Идеята за това събитие възникна по време на предизборната ми кампания, когато видях, че с целеви средства в общината се развива само футбол, коментира за Медийна група „Добруджа” кметът инж. Тошко Петков. „В началото на мандата възложих на колегите да помислят за нещо по-различно и така се роди идеята за този спортен празник”. Кметът на Добричка община изрази надежда инициативата да продължи и през следващата година и да  стане традиционна. Той допълни още, че има идея и за провеждане на  младежка спартакиада през есенните месеци на годината.
Отзивите от провелия се първи етап на спортното събитие през миналата седмица бяха много добри, допълни инж. Тошко Петков. Според думите му,  най-голямо е било вълнението на преподавателите по физическо възпитание и спорт. 

предишна
 • Стожер
  7° C
  облачно
 • Победа
  7° C
  облачно
 • Карапелит
  7° C
  облачно
 • Овчарово
  7° C
  облачно
 • Ведрина
  7° C
  облачно
следваща
#
#
Нагоре