По 3000 лв. на полусезон за ФК от община Добричка , 5000 лв. за Интер

25.02.2016
По 1000 лв. на полусезон гласуваха общинските съветници от община Добричка за детския и за юношеския отбор на Интер Плачи дол. Предложението направи общинският съветник Петко Игнатов, а аргументацията му бе подкрепена от кмета на Плачи дол Атанас Пенев.
По 3000 лв. на полусезон за ФК от община Добричка , 5000 лв. за Интер

По 1000 лв. на полусезон гласуваха общинските съветници от община Добричка за детския и за юношеския отбор на Интер Плачи дол. Предложението направи общинският съветник Петко Игнатов, а аргументацията му бе подкрепена от кмета на Плачи дол Атанас Пенев. Той изрази задоволство от отличното представяне на отбора и увери съветниците, че хората от селото вече имат нужда от няколко микробуса, за да пътуват и подкрепят своите любимци по време на мачовете на тима. Поддържането на
детски и юношески отбор се изисква от Наредбата на БФС за провеждане на срещите от републиканския шампионат. За дейността на мъжкия отбор гласуваната сума, както и за всички останали отбори от населените места в общината е по 3 000 лв. на полусезон.
Възпитаниците на Радослав Боянов са девети във временното класиране във СИ „В” група и се съревновават с тимове от Русе, Шумен, Търговище, Балчик, Каварна, Девня и др. Те заемат 9-то място във временното класиране и имат актив от 4 победи, 3 равенства и 6 загуби.
В най-скоро време предстои изработването на Наредба за финансиране на спортните прояви на територията на община Добричка. Това заяви кметът Тошко Петков. Той изрази готовност да се подпомогне организирането на общински състезания по определени видове спорт.
Пари за спорт за подрастващи ще се намерят, стига да има желаещи да спортуват, допълни и председателят на ПК по финанси и бюджет, икономическа и инвестиционна политика, евроинтеграция и международно сътрудничество Надежда Василева.

Дана Михайлова "Информационна агенция Добруджа"

предишна
 • Стожер
  21° C
  разкъсана облачност
 • Победа
  21° C
  разкъсана облачност
 • Карапелит
  22° C
  предимно ясно
 • Овчарово
  21° C
  разкъсана облачност
 • Ведрина
  21° C
  разкъсана облачност
следваща
#
#
Нагоре