ИЗБИРАТ КМЕТ НА С. ЖИТНИЦА НА 27 СЕПТЕМВРИ

21.08.2020

13.08.20, 10:45 часа    Преглеждания: 425  Добрич Онлайн  Коментирай

На 27 септември ще се проведат частични избори за кмет на кметство в 21 населени места у нас, сред които е и с. Житница, община Добричка. Това съобщиха от Централната избирателна комисия.

Припомняме, че с влязло в сила решение на Общинската избирателна комисия в община Добричка, на 8 май бяха прекратени правомощията на кмета на с. Житница Йордан Божанов Господинов. На основание Закона за местното самоуправление и местната администрация, когато пълномощията на кмет на дадено населено място са прекратени предсрочно, Общинският съвет трябва да избере временно изпълняващ длъжността. На заседание на ДОбС беше решено Йордан Господинов да остане на кметското място до избирането и  полагането на клетва от новия кмет.

На 27 септември ще се проведат и нови избори за кмет на кметство в Тенево, община Тунджа, област Ямбол, Карагеоргиево, община Айтос, област Бургас и Водно, община Дулово, област Силистра.

https://www.dobrichonline.com/novini/60104/izbirat-kmet-na-s-zhitnitsa-na-27-septemvri?fbclid=IwAR2vx8PgdqBgpjohnDPJCkLs8w0ohC4ZPlnW4hBRtnaiv5IDW9wPBoEudFU

  

предишна
 • Стожер
  27° C
  ясно небе
 • Победа
  27° C
  ясно небе
 • Карапелит
  27° C
  предимно ясно
 • Овчарово
  27° C
  ясно небе
 • Ведрина
  27° C
  ясно небе
следваща
#
#
Нагоре