Самостоятелни и слети паралелки с не по-малко от 10 ученици гласуваха съветниците на Добричка община

28.08.2020

27.08.2020 г. 15:28:53 ч. / Даниела Русева

 Самостоятелни и слети паралелки с не по-малко от 10 ученици  гласуваха съветниците на Добричка община

Общинският съвет на Добричка община даде своето съгласие за формиране на самостоятелни и слети паралелки с не по-малко от 10 ученици в клас, за които са осигурени допълнителни средства за обезпечаване на учебния процес извън определените по стандарт за бюджетната 2021 г. Такива паралелки са сформирани в основните училища в селата Батово, Ведрина, Дончево, Житница, Ловчанци, Божурово,Овчарово, Смолница, Стожер, Хитово, както и в средното училище в с. Карапелит и в обединените учебни заведения в селата Стефаново и Победа.

Докладната бе внесена от кмета на общината Соня Георгиева. Общинският съвет на Добричка община даде своето съгласие и за формирането на самостоятелни паралелки с брой ученици по-малък от 10 в училищата в селата Батово, Житница, Стефаново, Смолница, Ведрина, Дончево, Овчарово. В някои от учебните заведения ще има и слети  маломерни паралелки.

http://dobrudjabg.com/novina/v-13-uchebni-zavedeniq-na-dobrichka-obshtina-shte-ima-samostoqtelni-i-sleti-paralelki-s-ne-po-malko-ot-10-uchenici/62981

предишна
 • Стожер
  27° C
  ясно небе
 • Победа
  27° C
  ясно небе
 • Карапелит
  27° C
  предимно ясно
 • Овчарово
  27° C
  ясно небе
 • Ведрина
  27° C
  ясно небе
следваща
#
#
Нагоре