Посланикът на Казахстан в България идва на работна визита в община Добричка

19.05.2021

By Pro News Dobrich  18.05.2021  48  No Comment

Негово Превъзходителство г-н Темиртай Избастин – извънреден и пълномощен посланик на Република Казахстан в България, ще посети община Добричка на 19 май. Визитата се осъществява в отговор на покана на кмета на Община Добричка Соня Георгиева, съобщиха от административната пресслужба.

 „Отправих своята покана за гостуването на Н.Пр. г-н Темиртай Избастин водена от желанието да установим ползотворен диалог и да положим началото на сътрудничество, което да се развива в годините“, заяви кметът Георгиева.

Официалното посещение на посланик Избастин, който ще бъде придружен от Милен Райков – почетен консул на Република Казахстан във Варна, ще започне в 10.30 ч. със среща с кмета Соня Георгиева в сградата на Община Добричка. 11.00 е началният час на срещата с представители на земеделския сектор и на бизнеса с производствени бази на територията община Добричка, която ще се състои в зала 108 в сградата на Общината.

Част от визитата на Н.Пр. г-н Темиртай Избастин в община Добричка ще бъде и посещението в производствената база на „Недко Недков –   Овчарово“ ЕООД в село Овчарово.

 

https://pronewsdobrich.bg/2021/05/18/poslanikat-na-kazahstan-v-bulgaria-idva-na-rabotna-vizita-v-obshtina-dobrichka/

 

предишна
 • Стожер
  6° C
  ясно небе
 • Победа
  6° C
  ясно небе
 • Карапелит
  6° C
  ясно небе
 • Овчарово
  6° C
  ясно небе
 • Ведрина
  6° C
  ясно небе
следваща
#
#
Нагоре