Конкурси на коледна тематика предизвикват творчеството на учениците в община Добричка

16.11.2021

By Pro News Dobrich  16.11.2021  50  No Comment

„Весела Коледа за всички“ е конкурсът за коледна украса и коледна картичка, в който могат да се включат учениците от учебните заведения в община Добричка. С празничната инициатива Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните не само ще даде шанс за изява на талантливите деца, но и ще фокусира вниманието на местната общност към проблемите на хората от уязвимите групи. По традиция и тази година в навечерието на Рождество Христово всички детски творби ще бъдат предоставени на социалния патронаж в селата на територията на общината. Така стотици възрастни самотни и болни хора ще получат подарък, сътворен от децата.

В надпреварата могат да се включат ученици от първи до дванадесети клас. Детските творби ще бъдат оценявани от комисия, назначена със заповед на кмета на Община Добричка Соня Георгиева. Крайният срок за участие в инициативата на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните е 3 декември.

Информация за регламента на конкурса „Весела коледа за всички“ е публикувана на сайта на Община Добричка www.dobrichka.bg, секция „Образование“ – „Местна комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни“.

https://pronewsdobrich.bg/2021/11/16/konkursi-na-koledna-tematika-predizvikvat-tvorchestvoto-na-uchenitsite-v-obshtina-dobrichka/

предишна
 • Стожер
  27° C
  ясно небе
 • Победа
  27° C
  ясно небе
 • Карапелит
  35° C
  ясно небе
 • Овчарово
  27° C
  ясно небе
 • Ведрина
  27° C
  ясно небе
следваща
#
#
Нагоре