КОНКУРС ЗА КОЛЕДНА КАРТИЧКА ОРГАНИЗИРАТ В ОБЩИНА ДОБРИЧКА

16.11.2021

16.11.21, 08:49 часа    Преглеждания: 60  Калояна Донева 

 „Весела коледа за всички“ е конкурсът за коледна украса и коледна картичка, в който могат да се включат учениците от учебните заведения в община Добричка.

С празничната инициатива Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните не само ще даде шанс за изява на талантливите деца, но и ще фокусира вниманието на местната общност към проблемите на хората от уязвимите групи. По традиция и тази година в навечерието на Рождество Христово всички детски творби ще бъдат предоставени на социалния патронаж в селата на територията на общината. Така стотици възрастни самотни и болни хора ще получат подарък, сътворен от децата.

В надпревата могат да се включат ученици от първи до дванадесети клас. Детските творби ще бъдат оценявани от комисия, назначена със заповед на кмета на Община Добричка Соня Георгиева. Крайният срок за участие в инициативата на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните е 3 декември.

Информация за регламента на конкурса „Весела коледа за всички“ е публикувана на сайта на Община Добричка www.dobrichka.bg, секция „Образование“ – „Местна комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни“.

https://www.dobrichonline.com/novini/66732/konkurs-za-koledna-kartichka-organizirat-v-obshchina-dobrichka

 

предишна
 • Стожер
  22° C
  предимно облачно
 • Победа
  22° C
  предимно облачно
 • Карапелит
  21° C
  предимно облачно
 • Овчарово
  22° C
  предимно облачно
 • Ведрина
  22° C
  предимно облачно
следваща
#
#
Нагоре