НСОРБ отличи кметове от Община Добричка за дългогодишна работа в местната власт

26.01.2022

 26.01.2022 г. 14:59:16 ч. / ИА Добруджа

По случай 25-годишнината от създаването си, Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ) удостои с награда деветима кметове от Община Добричка за дългогодишна работа в местната власт и заслуги в изграждането и утвърждаването на Националното сдружение.

В края на днешното заседание на Общинския съвет кметът на Общината Соня Георгиева връчи, от името на НСОРБ, почетна грамота на девет действащи кметове на села от Община Добричка, избирани от своите съграждани над 4 мандата, които не е задължително да са последователни.

Доайен сред всички е кметът на Царевец Маргарита Стоянова – кмет 8 мандата. Живко Желев, кмет на село Паскалево, е избиран един мандат по-малко – 7. Кметовете на Ловчанци – Иван Иванов, и на Дончево – Паун Станчев са управлявали селата си в продължение на 6 мандата.

Отличени с почетни грамоти за това, че са избирани 5 пъти бяха кметовете на Бранище – Димитър Димитров, на Фелдфебел Денково – Берол Али, на Ломница – Гюлер Юнусова, на Енево – Ремзи Кямил, и на Черна – Иван Марев.

http://dobrudjabg.com/novina/nsorb-otlichi-kmetove-ot-obshtina-dobrichka-za-dylgogodishna-rabota-v-mestnata-vlast/75667

предишна
 • Стожер
  19° C
  ясно небе
 • Победа
  19° C
  ясно небе
 • Карапелит
  18° C
  ясно небе
 • Овчарово
  19° C
  ясно небе
 • Ведрина
  19° C
  ясно небе
следваща
#
#
Нагоре