Обявление за приети кадастрална карта и кадастрални регистри на урбанизираните територии в землищата на селата: Бранище, Врачанци, Дончево, Овчарово, Паскалево, Плачидол, Победа, Полк.Минково, Приморци, Смолница, Стефан Караджа, Стефаново и Стожер

07.05.2024
предишна
 • Стожер
  16° C
  предимно ясно
 • Победа
  16° C
  предимно ясно
 • Карапелит
  17° C
  предимно ясно
 • Овчарово
  16° C
  предимно ясно
 • Ведрина
  16° C
  предимно ясно
следваща
#
#
Нагоре