Съобщение за осигурен обществен достъп до становище по чл.17, ал.5 от НУРИОВОС за ИП "Изграждане на ветроенергиен парк Изгрев и съпътстваща техническа инфраструктура" в землищата на селата Славеево, Пчелино и Одърци

09.09.2024

 С Ъ О Б Щ Е Н И Е


За осигурен обществен достъп до становище по чл. 17, ал. 5 от Наредбата за условията и реда за извършване на оценка на въздействието върху околната среда.


В община Добричка е постъпило писмено становище по реда на чл. 17, ал. 5 от Наредбата за условията и реда за извършване на оценка на въздействието върху околната среда в резултат на проведено обществено обсъждане на Доклад за оценка на въздействието върху околната среда (ДОВОС) за инвестиционно предложение„Изграждане на ветроенергиен парк Изгрев и съпътстваща техническа инфраструктура”, в землищата на с. Славеево, с.Пчелино, с. Одърци, община Добричка, област Добрич.


В изпълнение на чл. 17, ал. 6 от Наредба за условията и реда за извършване на оценка на въздействието върху околната среда (НУРИОВОС), община Добричка предоставя на всички заинтересовани лица или организации и на вносителите на предложения, препоръки, мнения и възражения в резултат от общественото обсъждане, така постъпилото писмено становище във връзка с проведеното на 27.08.2024 г. Обществено обсъждане на ДОВОС за горепосоченото инвестиционно предложение от Възложителя „ВЯТЪРЕН ПАРК ИЗГРЕВ“ ЕООД.


В съответствие с разпоредбите на чл. 17, ал. 6 от НУРИОВОС, срокът за достъп до становището по чл. 17, ал. 5 е 7 (седем) дни, считано от 10.09.2024г. до 16.09.2024г.


предишна
  • Стожер
    11° C
    облачно
  • Победа
    11° C
    облачно
  • Карапелит
    10° C
    облачно
  • Овчарово
    11° C
    облачно
  • Ведрина
    11° C
    облачно
следваща
#
Нагоре