Предложения за членове на Съвета на децата набира община Добричка

31.03.2017
Община Добричка набира предложения за членове на Съвета на децата. Съветът на децата е консултативен орган към председателя на Държавна агенция за закрила на детето. Целта му е да насърчава детското участие в процесите на изработване на политики за децата и вземане на решения.
Предложения за членове на Съвета на децата набира община Добричка

Община Добричка  набира предложения за членове на Съвета на децата. Съветът на децата е консултативен орган към председателя на Държавна агенция за закрила на детето. Целта му е да насърчава детското участие в процесите на изработване на политики за децата и вземане на решения.
 Желаещите да кандидатстват могат да подадат документи  до 24 май 2017 г. Документите трябва да отговарят на определени изисквания, които са публикувани на официалния сайт на община Добричка /www.dobrichka.bg/ .
Освен това кандидатите за членове на Съвета на децата трябва да имат организаторски умения, както и умения за работа, мотивиране и обединяване на подрастващите.
Те може да са членове на училищни форми за самоуправление, представители на детски и младежки програми, финансирани от бизнеса, представители на НПО, работещи с деца или индивидуални кандидатури.
В срок до 30 май 2017 г. комисия, назначена от кмета на община Добричка, ще разгледа постъпилите кандидатури и ще извърши подбор на членове на Съвета, съгласно посочените в Процедурата критерии и ще изготви предложение, като в срок до 15 юни 2017 г. одобрените предложения ще бъдат представени пред Областния управител.
 
Кандидатстването е на място или по пощата на адрес: град Добрич, ул.“Независимост“ №20, както и по електронен път на e-mail:obshtina@dobrichka.bg. Документите трябва да отговарят на изискванията на Процедурата по избор на членове на Съвета на децата, публикувана на официалния сайт на Община Добричка, гр. Добрич /www.dobrichka.bg/ . Там също така има публикуван формуляр за кандидатстване и Мотивационно писмо.

ИА ДОБРУДЖА

предишна
 • Стожер
  14° C
  слаб дъжд
 • Победа
  14° C
  слаб дъжд
 • Карапелит
  13° C
  умерен дъжд
 • Овчарово
  14° C
  слаб дъжд
 • Ведрина
  14° C
  слаб дъжд
следваща
#
#
Нагоре