Кметове на 4 села благодарят на директора на ОПУ-Добрич за ремонта на пътя Козлодуйци – Лясково (ВИДЕО)

07.12.2022

06.12.2022 г. 15:17:44 ч. / ИА Добруджа

Четирима кметове на населени места от Община Добричка отправиха, чрез медийна група „Добруджа“, благодарност към директора на Областно пътно управление Георги Стратиев за извършения ремонт по пътя Козлодуйци – Лясково.

Припомняме, ремонтът започна през лятото и приключи в края на месец ноември, а жителите на осем села, които ежедневно ползват този път, са доволни от извършените ремонтни дейности.

Затова Йордан Божанов – кмет на село Житница, Иван Марев – на Черна, Божко Божков –   Лясково и Костадин Костадинов – кметски наместник на село Тянево, изказаха своята благодарност към Георги Стратиев, но с уговорката, че очакват догодина пълна рехабилитация на пътя.

„Лесно е да критикуваме и да търсим негативи, а по-трудно е да намерим сили и да благодарим. Изразяваме благодарността си към г-н Стратиев, защото, според нас, той бе основният двигател за приключване на ремонта на този път, заради който организирахме няколко мирни протеста“, заяви кметът на Житница Йордан Божанов.

Репортаж на Димитър Узунов и Петър Петров

Виж видеото

https://dobrudjabg.com/novina/kmetove-na-4-sela-blagodarqt-na-direktora-na-opu-dobrich-za-remonta-na-pytq-kozloduici-lqskovo-video-/83569

предишна
  • Стожер
    18° C
    облачно
  • Победа
    18° C
    облачно
  • Карапелит
    17° C
    облачно
  • Овчарово
    18° C
    облачно
  • Ведрина
    18° C
    облачно
следваща
#
#
Нагоре