В конкурс за мартеници се включват учениците в община Добричка

06.02.2023

By Pro News Dobrich  06.02.2023  No Comment

Покана за участие в традиционния конкурс за най-красива и оригинална мартеница отправят към всички ученици в община Добричка организаторите от Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.

Участниците в надпреварата ще бъдат разделени в три възрастови групи – от първи до четвърти клас, от пети до седми клас и от осми до дванадесети клас.

Детските творби трябва да бъдат изпратени или представени в сградата на Община Добричка в град Добрич до 20 февруари на адрес: ул.“Независимост“ 20.

Към всяка мартеница трябва да бъде прикрепена и информация за автора: трите имена на ученика, клас, училище и населено място. С оценяването и класирането на творбите ще бъде ангажирана комисия, определена от кмета на Община Добричка Соня Георгиева. Отличените участници във всяка възрастова група ще получат предметни награди.

И тази година всички мартеници ще бъдат предоставени на социалния патронаж в населените места в община Добричка, както и в специализираните заведения за възрастни хора в село Опанец.

https://pronewsdobrich.bg/2023/02/06/v-konkurs-za-martenitsi-se-vklyuchvat-uchenitsite-v-obshtina-dobrichka/

предишна
 • Стожер
  22° C
  предимно облачно
 • Победа
  22° C
  предимно облачно
 • Карапелит
  21° C
  предимно облачно
 • Овчарово
  22° C
  предимно облачно
 • Ведрина
  22° C
  предимно облачно
следваща
#
#
Нагоре