Детската градина в с. Ловчанци е домакин на фестивал „Пъстроцветна усмивка“

12.06.2024

 ИА „Добруджа“


Детска градина „Първи юни“ в с. Ловчанци, е домакин на фестивал „Пъстроцветна усмивка“. Събитието, което се провежда в момента в пред детската градина, се организира по проект „Създаване на мобилна група от преподаватели като иновативна форма на обучение в Община Добричка“, одобрен по конкурсна процедура 33.22-2023, Приоритет 2 на Центъра за образователна интеграция на децата и учениците от етническите малцинства.

Проектните дейности се реализират в 12 детски градини на Община Добричка, като в концерта днес всички те показват своите певчески и танцови таланти. В проектните дейности са включени 230 деца на възраст от 3 до 7 години, посещаващи детските градини в селата Бенковски, Божурово, Дончево, Карапелит, Ловчанци, Лясково, Овчарово, Паскалево, Победа, Стефаново, Стожер и Царевец,  също така 230 родители на деца и 60 представители на педагогически и непедагогически персонал в детските градини.

Всички деца, участници във фестивал, ще получат подаръци от кмета на Община Добричка Соня Георгиева, която отправи приветствие към тях в началото на концерта.

 

https://dobrudjabg.com/novina/detskata-gradina-v-s-lovchanci-e-domakin-na-festival-pystrocvetna-usmivka/97219

предишна
  • Стожер
    17° C
    ясно небе
  • Победа
    17° C
    ясно небе
  • Карапелит
    17° C
    ясно небе
  • Овчарово
    17° C
    ясно небе
  • Ведрина
    17° C
    ясно небе
следваща
#
#
Нагоре