Кметът на община Добричка откри новата детска градина в с. Бранище (СНИМКИ + ВИДЕО)

18.09.2024

 ИА „Добруджа“

 

Кметът на община Добричка Соня Георгиева откри днес новата детска градина "1-ви юни" в с. Бранище. В нея ще се обучават 32 деца, разпределени в 2 групи на възраст между 2 и 6 години.

Изпълнена съм с особена гордост и силна вяра в бъдещето, отбеляза в своето приветствено слово към всички присъстващи на събитието Соня Георгиева. Днес детската градина в Бранище влиза в своя нов дом, в който нашите деца ще растат, учат и играят, допълни тя. Изграждането на детско учебно заведение е истинско събитие. То носи усещането, че всички усилия и упорита работа са оправдани по най-смисления начин. Всяко дете, което днес пристъпва през тези врати носи със себе си уникален талант, потенциал и мечти. Нека им осигурим среда, която ги подкрепя по пътя към съзряването им и да им помогнем да се превърнат в успешни и добри хора, пожела тя.

Соня Георгиева изказа специални благодарности на всички, оказали подкрепа по време на процеса на изграждане на новото детско заведение в общината. Сумата, разходвана за изграждането на детската градина, е в размер на 854 319 лв. Средствата са от общинската строителна програма.

https://dobrudjabg.com/novina/kmetyt-na-obshtina-dobrichka-otkri-novata-detska-gradina-v-s-branishte/99442

предишна
  • Стожер
    11° C
    облачно
  • Победа
    11° C
    облачно
  • Карапелит
    10° C
    облачно
  • Овчарово
    11° C
    облачно
  • Ведрина
    11° C
    облачно
следваща
#
Нагоре