Училището в с. Дончево във финална битка за голямата награда на „БГ Бъди активен“

19.10.2021

 By Pro News Dobrich  19.10.2021  125  No Comment

ОУ “Св. св. Кирил и Методий” в с. Дончево е сред 10-те училища в цялата страна, определено за участие във втория кръг на надпреварата за голямата награда на „БГ Бъди активен“. То е единственото не само от община Добричка, но и от област Добрич, което участва в това съревнование. За момента учебното заведение е  на втора позиция. За да бъде победител е необходима подкрепа.

„Обръщаме се с призив за подкрепа от страна на жителите на Област Добрич. Кликнете върху снимката, после я харесайте! Всяко харесване е много ценно за нас и ни води към първото място. Ако искате да ни помогнете, споделяйте тази публикация, да стане достъпна до по-голям кръг от хора. Предварително Ви благодарим, добри хора!“, това споделят от училището.

Експертно жури излъчи 10те най-добри предложения в конкурса „Училищен двор-красив, зелен и активен“, който бе част от Европейски ден на спорта в училище. Сред тях е и ОУ Св Св Кирил и Методии С Дончево. Сега училищата имат възможност да споделят конкурса сред ученици и да агитират и събират харесвания. Снимката, събрала най-много харесвания, ще бъде победител в конкурса.  Победителят ще бъде излъчен на 20.10.2021 г

Наградният фонд за намеса в училищния двор ще бъде в размер на 1000 лв Конкурсът е част от проект Партньорство за красива и чиста България, БГ Бъди активен от дългосрочната програма на сдружението _Място България, с която работят по теми свързани с ангажирането на гражданите с опазването на околната среда и споделена отговорност към нея.

https://pronewsdobrich.bg/2021/10/19/uchilishteto-v-s-donchevo-vav-finalna-bitka-za-golyamata-nagrada-na-bg-badi-aktiven/?fbclid=IwAR3szUn8oQVJIkQq04mMTQzrIcahNOu0IItDCkj4qegjB7UZ_aBQgE2Npwc

предишна
 • Стожер
  22° C
  предимно облачно
 • Победа
  22° C
  предимно облачно
 • Карапелит
  21° C
  предимно облачно
 • Овчарово
  22° C
  предимно облачно
 • Ведрина
  22° C
  предимно облачно
следваща
#
#
Нагоре