Покана за участие в анкета

08.09.2020

Уважаеми жители на община Добричка,
 

в изпълнение на Закона за регионалното развитие и в отговор на предстоящите предизвикателства пред новия програмен период на Европейския съюз, започна разработването на План за интегрирано развитие на Община Добричка за периода 2021-2027г.

Този план определя основните приоритети в развитието на Общината в следващия седемгодишен програмен период и е основен документ, който дефинира проектни идеи за финансиране с европейски средства, средства от общинския бюджет и други източници.

За да бъдат идентифицирани най-съществените проблеми пред развитието на Общината и населените места на нейна територия, потенциалите за развитие и оптималните мерки за тяхното адресиране, е съществено Вашето участие в разработването на стратегическия документ.

Във връзка с изработването на Плана, приканваме гражданите, представителите на бизнеса и гражданския сектор в общината да попълнят долупосочената анкета.

С Вашето участие и активност ще допринесете за изготвянето на най-важния стратегически документ, свързан с развитието на Общината през следващите седем години.
 

Анкетата е анонимна и се намира на следния адрес:

Анкета за ГРАЖДАНИhttps://lsrv3.gateway.bg/index.php/232137?lang=bg

Анкета  за НПОhttps://lsrv3.gateway.bg/index.php/526924?lang=bg

Анкета за ФИРМИ - https://lsrv3.gateway.bg/index.php/198762?lang=bg
 

предишна
  • Стожер
    12° C
    предимно ясно
  • Победа
    12° C
    предимно ясно
  • Карапелит
    12° C
    предимно ясно
  • Овчарово
    12° C
    предимно ясно
  • Ведрина
    12° C
    предимно ясно
следваща
#
#
Нагоре