Подаръци и лакомства по случай 1 юни ще получат децата в Община Добричка от кмета Соня Георгиева

31.05.2024

Международният ден на детето в Община Добричка по традиция е изпълнен с много забавление, усмивки, шарени балони и лакомства. Затова на 1 юни във всички 30  детски градини на територията на общината и в Общностния център в с.Стефаново денят ще бъде отбелязан с добро настроение, празнични програми, изненади и  тържества, съвместно проведени с родителите на децата и местната общественост.

Празникът навсякъде ще започне в 10.00 ч., а  децата ще се превъплатят като актьори в пиески, рецитатори, танцьори и певци. За настроението на малчуганите в част от детските градини ще се погрижат аниматори и фокусници. Навсякъде са подредени изложби с рисунки, оригами и собственоръчно изработени от децата сувенири. 

На бъдещите първокласници ще им бъдат връчени удостоверения за завършена подготвителна група. Всички деца от детските градини  и на децата до 3 годишна възраст ще бъдат зарадвани с подаръци и лакомства от кмета на Община Добричка Соня Георгиева.

С много забавления,  музика и танци ще бъде отбелязан 1 юни в Общностния център в Стефаново.

Специалистите в центъра са подготвили богата програма за децата,  ползващи социални услуги от селата Одърци, Стефаново, Пчелино, Бранище и Стожер. В тържеството ще се включат и деца със специални образователни потребности, деца с увреждания, придружени от своите родители. За малчуганите са организирани спортни и креативни игри,  викторина с награди, много песни и танци. В края на празненството ще бъдат изненадани  с голяма вкусна торта.

Специалистите от центъра ще посетят и семейства на деца потребители на социални услуги в села на територията на община Добричка,  на които  ще бъдат предоставени подаръчни торбички с лакомства, осигурени от Община Добричка.



предишна
  • Стожер
    30° C
    предимно ясно
  • Победа
    30° C
    предимно ясно
  • Карапелит
    30° C
    разкъсана облачност
  • Овчарово
    30° C
    предимно ясно
  • Ведрина
    30° C
    предимно ясно
следваща
#
#
Нагоре