ПОКАНА за участие в организирано събитие на тема „Научно развойна дейност и иновации – предложение за устойчиво развитие на транс граничния регион Румъния-България” попроект RINNO

03.07.2015

ПОКАНА

 

 

За участие в организирано събитие на тема „Научно развойна дейност и иновации – предложение за устойчиво развитие на транс граничния регион Румъния-България” попроект RINNO - модел за увеличаване на ползите врегионаза трансгранично сътрудничество Румъния-България, използвайкиRD&I, финансиран в рамките на Програмата за трансгранично сътрудничество Румъния-България 2007-2013.

Работната среща ще се проведе на 9 юли 2015 г. от 09:00 ч. в конферентната зала на хотел „Добруджа”, гр.Добрич - БЪЛГАРИЯ

Проектът е насочен към: бизнес общността, НИРД организации, университети, местни власти, неправителствени организации, медии.

Целта на събитието е да се промотират иновационни продукти, оборудване, системи, услуги и технологии, получени в резултат на изследователски дейности, с цел те да бъдат представени на пазара. Ще бъдат представени добри практики, проекти и предложения за сътрудничество от страна на НРИД средата към бизнес общността.

Регистрацията за участие става чрез изпращане на попълнен формуляр за участие на e-mail адрес: nciobg@gmail.com, най-късно до 05.07.2015 г.

 

ПРИЛОЖЕНИЕ:

1.      Покана;

2.      Дневен ред;

3.      Формуляр за участие;

4.      Описание на проекта.

предишна
  • Стожер
    21° C
    ясно небе
  • Победа
    21° C
    ясно небе
  • Карапелит
    21° C
    ясно небе
  • Овчарово
    21° C
    ясно небе
  • Ведрина
    21° C
    ясно небе
следваща
#
#
Нагоре