Откриване на втора група в Детска градина „Слънчице“ село Божурово

10.05.2018

 

Кметът на Община Добричка инж. Тошко Петков ще открие втора група в Детска градина „Слънчице“ село Божурово на 11 май 2018 г. от 10.30 ч. Денят на откриването не е избран случайно. На този ден честваме Светите братя Кирил и Методий.

Основен приоритет за община Добричка е подобряване условията за израстване и възпитание на децата, за да имат те пълноценно и щастливо детство. Община Добричка вложи сериозен финансов ресурс за изграждане и обновяване на материално-техническа база и за качествена образователна среда за децата. Осигурени са оптимално комфортни условия за обучение и възпитание на децата на възраст от 2 до 6 години. Обновен е комплекс за новата група в основната сграда на детската градина. Извършено е още благоустрояване и озеленяване на дворното пространство, където са монтирани нови детски съоръжения за игра.

Очаква се на събитието да присъстват жители на селата Божурово и Росеново, родители на децата, народни представители от 8-ми многомандатен избирателен район и други гости.

предишна
  • Стожер
    15° C
    облачно
  • Победа
    15° C
    облачно
  • Карапелит
    15° C
    облачно
  • Овчарово
    15° C
    облачно
  • Ведрина
    15° C
    облачно
следваща
#
#
Нагоре