КОНКУРС ЗА КОЛЕДНИ КАРТИЧКИ ОРГАНИЗИРАТ В ОБЩИНА ДОБРИЧКА

09.11.2022

09.11.22, 11:27 часа    Преглеждания: 29  Добрич новини  Коментирай

Инициативата е на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните дава възможност за изява на талантливите деца и фокусира вниманието към проблемите на хората от уязвимите групи

„Весела коледа за всички“ е конкурсът за коледна украса и коледна картичка, в който могат да се включат учениците от училищата в община Добричка.

По традиция и тази година в навечерието на Рождество Христово всички детски творби ще бъдат предоставени на социалния патронаж в селата на територията на общината. С коледни картички ще бъдат зарадвани и живеещите в Дома и Центъра за настаняване от семеен тип за пълнолетни лица с деменция в село Опанец. Така стотици възрастни самотни и болни хора ще получат подарък, сътворен от децата.

В надпревата могат да се включат ученици от първи до дванадесети клас от 13-те учебни заведения на територията на общината. Коледните картички трябва да бъдат изработени от природни и екологични материали и да съдържат  пожелание.

Детските проекти ще бъдат оценявани от комисия. До класиране ще се допускат само индивидуалните творби. Крайният срок за участие в инициативата на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните е 5 декември.

https://www.dobrichonline.com/novini/72617/konkurs-za-koledni-kartichki-organizirat-v-obshchina-dobrichka

 

 

 

предишна
  • Стожер
    19° C
    облачно
  • Победа
    19° C
    облачно
  • Карапелит
    19° C
    облачно
  • Овчарово
    19° C
    облачно
  • Ведрина
    19° C
    облачно
следваща
#
#
Нагоре